zondag 27 september 2009

Zondag 27 September 2009, Oegstgeest

Ziezo. Alle troep is weer opgeruimd, want die was er zeg. Jezus. Wat veel halve biertjes stonden er nog. Er zijn 7 kratjes + wijn doorheen gejaagd, en er is nog over. Gelukkig is het houdbaar tot maart 2010 en staat er dus een koude Hertog Jan op me te wachten als ik 30 januari terugkeer.

Dit korte berichtje even over mijn feestje gisteren. Wat een chille vrienden heb ik toch. Iedereen ontspannen en gezellig, geen gezeur, lekker vuurtje erbij, druppeltje en pintje erbij, primabest. Ook nog chille cadeau's gehad (waar ik niet om had gevraagd!!)...
Ook nog wel meldingswaardig is dat ik gisteren een nieuwe camera heb gekocht. De beoogde camera die ik van mijn vader zou overnemen is plotsklaps overleden (in Brabant zouden ze nu iets van "ochgerrem" mompelen). Gelukkig gebeurde dat hier en niet in Nepal. Nieuwe camera uitgezocht dus: hij is beter dan de Canon G7 die ik zou kopen. Het is de Canon Powershot SX20 IS geworden. Hele smak geld lichter, maar dan heb je ook een 12.1 Megapixel kwaliteitscamera met 20 x optische zoom en HD film opties. Dat worden mooie vakantie kiekjes dus!
Afijn, einde bericht denk ik maar.

Ik wilde echter nog wel enkele mensen alvast bedanken voor hun hulp tot nu toe: Guillaume (en Adinda) Slingerland voor hun exacte en fijne informatie over de trekking ga doen, mijn oom Huub waar ik heb gewerkt en dit dus financieel een stuk gemakkelijker maakt, en alle mensen die gisteren zo gezellig op mijn feestje waren. Top!!

Wolf.
Oegstgeest, 5 meter onder zeeniveau

3 opmerkingen:

 1. Wolfje, op het moment dat ik dit schrijf zit je in het vliegtuig of te wachten in India!

  Veel plezier (voor de 100ste keer :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Den pilsjes waren zeer te waarderen op uwen feest mijnen vrind. Iek moest echter op tijd naar huus want ik moest vrie fruh opstaen veur een groten schrieftelijken opdracht. Niettemin was uwen feest van grote klasse en zie ik voort naar uw berichten op dezen blog, en natuurlijk naar uwen terugkomst met den groten verhalen die u met zich mee zult brengen.

  Hoogachtend,

  Jhr. mr. Alexander Martijn Kager van Oud-Baarle-Nassau

  BeantwoordenVerwijderen