donderdag 22 oktober 2009

Donderdag 22 oktober

Namaskar allemaal,

morgen is dus de grote dag. Eindelijk. De 23e. Mijn vlucht naar Lukla (check het filmpje in een van mn eerste posts, leuke landing etc) en daarna de eerste trek. Naar Phakding. Het is alleen maar naar beneden of vlak. Maarja: Nepali flat = little bit up, little bit down. Nooit vlak dus.

Ik zal proberen om de tweede of derde dag in Namche Bazaar (daar heb ik een acclimatisatie dag namelijk) nog een levensbericht te geven. Doe ik dit niet, dan ben ik er niet meer. Nee grapje dan kan ik niet op internet. Wel leuk om te horen: paar weken geleden is er in het everest gebied nog een porter (drager) dood gegaan. Er was veel steenslag en hij was eerst al op zn been geraakt en toen gingen ze vlug verder maar toen grote steen au boem bloed enzo, dood.

Afijn, nu mn tas verder in pakken (ik heb een slaapzak gehuurd hier, die tot -20 Celcius kan, nice) en dan slapen. Ben best wel moe en morgen om 5 uur opstaan, dan naar het vliegveld en dan met Yeti Airlines (dacht ik) in een Twin Otter vliegen.

WEER een ervaring rijker.

Namaste, bonjorno en de groetjes thuis.

Kathmandu - 1304 meter boven zeeniveau.

2 opmerkingen:

 1. Ha Wolf!

  Geniet van de vlucht morgen naar Lukla, schrik niet als de piloot onderweg even de krant gaat lezen!
  (Misschien lees je dit pas als je al twee dagen trekking erop hebt zitten, dus: was de vlucht leuk en heeft de piloot nog de krant gelezen?)
  Eerste twee dagen redelijk relaxed lopen, vooral de laatste één tot twee uur naar Namche!
  Veel succes!
  Guillaume

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop van harte dat je een wintervachtje gekweekt hebt! :P Het klinkt allemaal heel avontuurlijk! :D Good luck boi!

  BeantwoordenVerwijderen