vrijdag 2 oktober 2009

Vrijdag 02 oktober, 2009

Namaste allemaal,

Vandaag ben ik met Mike (Canada) naar Swayambunath (ofzo) geweest. Dit is een tempel/stupa die ook bekend staat als "the monkey temple". Veel apen dus (Rhesus Makaken). Erg veel aangeboden gekregen ("You are special friend, so I make special price!! - yeah right). Onder andere ook 2 keer "Hashish? Really good!" en ook een keer "I have very nice girls. You want to?". Nergens op ingegaan natuurlijk. Verder zijn hierbest chille mensen (toeristen maar ook anderen). Lang gechilled met Mike (Canada), Steffen (Duitsland) en Phoelix (Canada).

Verdomd goed geslapen nog vannacht, ondanks datik mn oordopjes tegen de huilende honden had ingedaan. Ook was er een vreemd druppel-geluid in mn kamer. Het leek uit de vloer te komen, het was iig niet mijn douche (echt heet water!prima) of wasbak ofzo. Ik slaap gewoon in m'n slaapzak (nu al blij dat ik hem meeheb) en met mn lakenhoes over mn kussen heen. Bed was wel een beetje hard dus vanavond doe ik een dubbelmatras. Na de trekking kan de prijs van mn kamer waarschijnlijk omlaag omdat er dan mindermensen zijn. Ik had gezegd dat ik al veel geld had besteed aan de vlucht en niet zo veel over had. Ook ben ik een student en heb ik een "very tight budget". Ik ben hier best goed in. Met de taxi heen en weer naar de monkey tempel kostte me 150 rupees (100 rupees = +- 1 euro).
Zoals je trouwens merkt is dit toetsenbord wel goed. De scrollknop van de muis is echter ook buiten werking. Bij het hotel zit ook een beveiligingsmannetje. Heel lief ventje die je elke keer strak salueerd als jebuiten de poort gaat inhoop een fooi te ontvangen. Voor ik ga geef ik hem wel wat. Na de trekking zal ik trouwens wat foto's proberen te uploaden, en ik heb al DVD-burning winkeltjes gezien.

Oke dit was het, mn tijd isom.

Wolf - KTM

2 opmerkingen:

  1. Wolf, mooi dat je goed bent aangekomen! Mooie eerste ervaringen beschrijf je. Heb je al veel apen en andere chille dieren gezien?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wolf,

    Goed te horen dat je een lekkere start hebt van je wereldreis. Klinkt goed. Ik blijf je volgen vanuit regenachtig Amsterdam. Geniet ervan!

    Servaas

    BeantwoordenVerwijderen